Huh dat rare geelblauwe ding staat stil? Hele veld met koeien komt nieuwsgierig kijken. Deze vriend stond bij onze wagon.

Nog een kunstwerkje, alleen nabewerkt en opgeschaald met photoshop! We zijn zelf fan van deze gladde versie, maar anderen vinden een schilderachtig textuur veel cooler. Wil je de andere ook zien, laat het ons weten!

Het is geen geheim dat wij van houden, dus bij deze ook de interpretatie van "Neon train" door een VQGANCLIP algoritme gemaakt, te vinden op colab.research.google.com/driv, samen met alle relevante bronnen en mensen.

🤖Kan een computer dromen? Nee, maar je kan het wel voor je laten doen. Dit filmpje gaat over "The means are more important than the ends".

Resultaat! Het leuke aan dit specifieke geodesic dome is dat het uit twee onderdelen, of uit 1 vlieger bestaat 🪁 (die dus doormidden gaat voor de hoekjes).

Geodesic domes zijn origineel bedacht door Buckminster Fuller, en zijn een belichaming van efficiëntie. Zo veel mogelijk structurele kracht voor zo min mogelijk materiaal. Wij gaan hier de komende tijd onze eigen invulling aan geven, stay tuned!

Mens Maakt Mooi

Mens maakt mooi! Dit is de plek voor lateraal denkende makers. Een plek op Mastodon, dus niet gecentraliseerd op een van de grote "sociale media". Een plaats vol met herrie! Maar ook een plaats om gedachten en projecten te delen. Want de mens maakt mooi, en mooi maakt mens, dus maakt mooi mens!