Show newer
Jelle boosted

Soms ben je gefrustreerd met het feit dat je naaimachine niet doet wat je wilt, en dan maak je maar een broek op poppenformaat. (Pop geprint op model alternate polaris bjd van black_hole_entropy, en broek van een patroon bedacht door mijzelf)

Nog een kunstwerkje, alleen nabewerkt en opgeschaald met photoshop! We zijn zelf fan van deze gladde versie, maar anderen vinden een schilderachtig textuur veel cooler. Wil je de andere ook zien, laat het ons weten!

Experiment: Het blog (ohjeeva.nl) is ook te volgen via "admin@ohjeeva.nl" , _als het goed is_™ komen daar onze blog posts voorbij. Ik zal ze in de komende tijd hier ook blijven posten maar als je ZEKER WETEN als EERSTE bij de posts wil zijn kan je deze url gebruiken ;)

Het is geen geheim dat wij van houden, dus bij deze ook de interpretatie van "Neon train" door een VQGANCLIP algoritme gemaakt, te vinden op colab.research.google.com/driv, samen met alle relevante bronnen en mensen.

Jelle boosted

- hittegolven in Spanje, Frankrijk en India
- droogte in Californië
- klimaatwetenschappers: beperken opwarming aarde gaat mislukken

⏰WE DOEN NIET GENOEG⏰

nos.nl/nieuwsuur/artikel/24330

🤖Kan een computer dromen? Nee, maar je kan het wel voor je laten doen. Dit filmpje gaat over "The means are more important than the ends".

Resultaat! Het leuke aan dit specifieke geodesic dome is dat het uit twee onderdelen, of uit 1 vlieger bestaat 🪁 (die dus doormidden gaat voor de hoekjes).

Geodesic domes zijn origineel bedacht door Buckminster Fuller, en zijn een belichaming van efficiëntie. Zo veel mogelijk structurele kracht voor zo min mogelijk materiaal. Wij gaan hier de komende tijd onze eigen invulling aan geven, stay tuned!

Nounou dat was een dag werk om dualboot op te zetten met Ubuntu, en dat met kennis van zaken... Nu nog vrije OS keuze op smartphones

Jelle boosted

Goeie morgen deze morgen! Welk ingrediënt vind jij dat underrated is op een pannenkoek?

Hallo wereld, ik hou soms ook wel van clichés

Mens Maakt Mooi

Mens maakt mooi! Dit is de plek voor lateraal denkende makers. Een plek op Mastodon, dus niet gecentraliseerd op een van de grote "sociale media". Een plaats vol met herrie! Maar ook een plaats om gedachten en projecten te delen. Want de mens maakt mooi, en mooi maakt mens, dus maakt mooi mens!